Wat doen wij?

Wil je zeker weten dat je administratie op een deskundige en betrouwbare manier gebeurd? Wil je geen geld laten liggen of mislopen? Wil je geen tijd verliezen aan de administratie?

Of zit je bij een veel te dure accountant en zoek je een vaste en scherpe prijs?

Dan is Filans met zijn volledig geautomatiseerde manier van administreren en rapportages HET duurzame alternatief.

Deskundig en betrouwbaar

Je administratie is in goede handen bij ons. Wij regelen je btw-aangifte, loonadministratie, VPB-aangifte, aangifte IB, dividend, successierechten, jaarrekening en elke andere rapportage die jij wilt. We leveren deze tijdig aan bij de officiële instanties, volledig volgens de actuele wettelijke bepalingen en - natuurlijk - met de maximale belastingaftrek.

Filans is een transparante organisatie en heeft niets te verbergen. Zelf zien? Bel, mail of maak nu een afspraak en kom langs! 

Scherpe en vast prijs

Uit marktonderzoek is gebleken dat veel bedrijven ten onrechte hun administratie laten doen door een accountantskantoor waardoor zij veel duurder uit zijn. Filans is in dat geval een veel goedkoper alternatief. Bepaal hier wat je kunt besparen.

Filans werkt tegen een scherpe en vaste prijs. Zo ontneemt Filans je veel kopzorgen, terwijl jij van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Dat maakt Filans tot een uniek staaltje van eigentijdse dienstverlening. 

Volledig geautomatiseerde administratie

Filans gebruikt UNIT4 als backoffice systeem. Een in de administratiebranche veel gebruikt betrouwbaar systeem wat snel en flexibel inspeelt op veranderingen in de markt.

Waar de traditionele financiële administratie gekoppeld is aan stapels papier, meedogenloze deadlines en onverwachte aanslagen, staat Filans voor gemak, snelheid en transparantie. Je kan je gegevens 24/7 aanleveren vanaf elke plaats ter wereld.

Met Filans wordt je boekhouding een fluitje van een cent. Het enige wat je nodig hebt, is een scanapparaat/smartphone waarmee je alle stukken digitaal kunt aanleveren. Klik hier om te kijken hoe het werkt.... 

Uitgebreide rapportages

Standaard ontvang je digitaal maandelijkse rapportages zodat je precies weet hoe je onderneming er voor staat. De rapportages zijn op maat in te richten naar je eigen wensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

 Duurzaam

Bij Filans staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. De gehele organisatie is er dan ook op ingericht om zoveel mogelijk digitaal te werken.  

 

TESTIMONIAL

Direct Contact