Testimonials

Administratie voor zzp-ers in de bouw

"Als zzp-er in de bouw kan ik een aardige boterham verdienen. Ik heb het druk en ga tot het gaatje als het werk erom vraagt. Uiteindelijk zorg ik er altijd voor, dat alles op zijn pootjes terecht komt, maar de financiële administratie was voor mij knap lastig. Dat was plotseling heel andere koek. Met Filans heb ik er geen omkijken meer naar. Alles wordt keurig op tijd geregeld. Hierdoor kan ik meer tijd besteden aan mijn projecten en wordt ik zelfs af en toe verrast door een financiële meevaller."

Digitale administratie voor creatieven in ICT

"Mijn ICT-bedrijf begon veel eerder goed te lopen dan ik had verwacht. Plotseling kwamen er veel verschillende nieuwe dingen op me af. Ik moest opeens een gecompliceerde financiële administratie bij gaan houden. Iets waar ik totaal geen kaas van gegeten had. Bovendien had ik door het snelle succes had ik nauwelijks tijd om er goed thuis in te raken. Ik heb toen vrij snel eieren voor mijn geld gekozen en besloten om te blijven doen waar ik goed in ben: ICT. De boekhouding wordt uitstekend geregeld door Filans en ik kan me volledig focussen op mijn snel groeiende nieuwe klantenbestand."

Eenvoudige administratie voor vrije beroepen

"Als freelance cameraman ben ik vaak onderweg van de ene naar de andere locatie. Ik werk vaak onder een hoge tijdsdruk en op gevarieerde tijden. Maar wanneer ik dan achter een bureau terecht kom, wil ik mezelf volledig op mijn montage kunnen richten. Mijn financiële administratie komt dan ook vaak onderaan mijn prioriteitenlijst terecht. Dit terwijl het toch van groot belang is. Daarom ben ik bij Filans terecht gekomen. En het mooiste is dat ik er zelf nauwelijks iets voor hoef te doen."

USP'S

  • Betrouwbaar
  • Scherpe en vaste prijs
  • Volledig geautomatiseerde verwerking
  • Uitgebreide rapportage
  • Duurzaam
lees meer

Direct Contact