Partners

Filans werkt samen met verschillende partners. Dit doen we om altijd innovatief te blijven en een hoogstaande kwaliteit te waarborgen. Door het delen van kennis, wordt de kwaliteit van het product continu verbeterd en behouden.

Een van onze partners is Unit 4, een marktleider op het gebied van accountancy software. Zij ontwikkelen, verkopen, implementeren en ondersteunen oplossingen voor en aan organisaties. Dit om ervoor te zorgen dat zij gemakkelijk aan hun veranderende bedrijfsbehoeften kunnen voldoen. Dankzij hen blijft Filans goed up to date en altijd voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van software.

Van de Wal bedrijfsadministraties en belastingen B.V. en Administratie- en Belastingadvieskantoor Paray zijn twee andere partners waar Filans graag mee samenwerkt. Beiden administratiekantoren zijn jong en dynamisch, die zich onder andere richten op fiscaal advies, payrol ondersteuning en interim personeel. Door regelmatig contact met van de Wal bedrijfsadministraties en belastingen B.V. en Administratie- en Belastingadvieskantoor Paray wordt de vakkennis altijd op peil gehouden.

 

USP'S

  • Betrouwbaar
  • Scherpe en vaste prijs
  • Volledig geautomatiseerde verwerking
  • Uitgebreide rapportage
  • Duurzaam
lees meer

Direct Contact